Premium hosting -palvelut

Airbnb/Booking.com hosting-palvelut – Sinun kiinteistösi tai asuntosi, meidän huolemme!

Jos alla oleva tunnusmerkit täyttyvät, voisit olla asiakkaamme:

Haluatko mukaan matkailumajoitustoimintaan?

Oletko kiinnostunut vuokraamaan oman kotisi, asuntosi tai mökkisi helposti ja huolettomasti? Meidän Airbnb/Booking.com Hosting-palvelumme on suunniteltu juuri sinulle, joka haluat toimia majoittajana ilman ylimääräisiä huolenaiheita.

Meidän portfolioomme sopii kiinteistöt, asunnot ja mökit Tornio – Keminmaa – Kemi – Simo – Kuivaniemi – Ii -alueella. Jos kohteesi sijaitsee veden äärellä tai erityisen kauniilla alueella tai keskustassa arvokiinteistössä, olet etsimämme henkilö.

Haemme nyt myös pelkän joulun 2024-2025 majoitusyksiköitä hostaukseen. Emme peri kiinteitä maksuja (komissiopohjainen palkkio vuokratuista päivistä). Joulusesonkiin sitoutuminen edellyttää 1.11.-15.1. välisen ajan hosting-sopimusta.

Huom! Emme ota hostaukseen kerrostaloasuntoja, joissa ei ole lyhytvuokraukseen ohjeita/otettu kantaa taloyhtiön yhtiökokouksessa (vastuullinen majoitus- ja lyhytvuokraustoiminta on kunnia-asiamme). 

Miksi valita meidät?

Liity nyt Airbnb/Booking.com Hosting-palveluun ja anna meidän tehdä majoituksen tarjoaminen sinulle helppoa ja kannattavaa!

Tule mukaan rakentamaan Meri-Lapin ja Kuivaniemen/Iin alueen korkeatasoisen majoituksen tarjontaa jo joululle 2024-2025

Täysi ylläpito

Toimimme puolestasi täyden palvelun isäntänä. Huolehdimme siivouksesta, avainten luovutuksesta, ja muista ylläpitotehtävistä, jotta voit keskittyä huoletta omiin asioihisi.

Korkea tuotto

Olemme matkailumajoituksen vuokrauksen asiantuntijoita ja osaamisemme on korkealuokkaisen majoituksen tarjoamisessa erityisesti kansainvälisille asiakkaille. Kohderyhmämme on korkeaa laatua / luksusta vaativat asiakkaat

Optimoitu hinnoittelu

Stailaamme ja brändäämme kiinteistösi /asuntosi luksus/korkean luokan matkailukohteeksi, joka houkuttelee matkailijoita ja maksimoi tulosi.

Asiakastuki

Tarjoamme nopean valmiuden asiakastuen, joka auttaa asiakastasi kaikissa kysymyksissä ja haasteissa. Olemme täällä varmistaaksemme, että asiakkaasi majoituskokemus on korkealaatuinen, sujuva ja miellyttävä.

Markkinointi ja näkyvyys

Hyödynnä Airbnb:n ja Booking.comin valtavaa käyttäjäkuntaa. Saat näkyvyyttä maailmanlaajuisesti ja tavoitat laajan matkailijayleisön. Tarjoamme myös vuoden 2024 aikana käyttöön www.laplandapartments.com -verkkosivuston asuntojen suoravuokraukseen.

Passiivinen tulo

Nauti passiivisista tuloista: Anna meille huolehtia yksityiskohdista, ja voit nauttia mukavista tuloista vaivatta.

Brändäys

Laadimme puolestasi houkuttelevan ilmoituksen, joka korostaa tilasi parhaita puolia ja houkuttelee vieraita. Korostamme korkealaatuista palveluverkostoa.

Hinnoittelu ja maksut

Ei kiinteähintaista veloitusta, komissiopohjainen veloitus. Airbnb-maksut jaetaan co-host -periaatteella sovitun komission mukaan ja Booking.com sekä laplandapartments komissiot laskutetaan kerran kuussa. Saat selkeät raportit majoituksesi suorituskyvystä.

Minna Miettunen
Isännöitsijä (IAT)
Vastuullisuusasiantuntija (ESG, GHG)
matkailukiinteistöjen asiantuntija 
puhelin +358 40 5536248
email: info@polarfox.fi

Ota yhteyttä

Vertaa listauksia

Otsikko Hinta Tila Tyyppi Alue Käyttötarkoitus Makuuhuoneet Kylpyhuoneet