Premium värdtjänster

Airbnb/Booking.com värdtjänster - Din fastighet eller lägenhet, vår omsorg!

Om du uppfyller kriterierna nedan kan du vara vår kund:

Vill du engagera dig i turisthotellsbranschen?

Är du intresserad av att hyra ut ditt hem, din lägenhet eller stuga enkelt och bekymmersfritt? Vår Airbnb/Booking.com Hosting-tjänst är utformad just för dig, som vill vara värd utan några extra bekymmer.

Vår portfölj omfattar fastigheter, lägenheter och stugor i området Tornio - Keminmaa - Kemi - Simo - Kuivaniemi - Ii. Om din fastighet ligger vid vattnet eller i ett särskilt vackert område eller i centrum av en prestigefylld fastighet, är du den person vi letar efter.

Vi söker nu även boendeenheter endast för julen 2024-2025. Vi tar inte ut fasta avgifter (provisionsbaserad avgift för uthyrda dagar). Ett värdkontrakt från 1 november till 15 januari krävs för att binda upp sig för julsäsongen.

Observera! Vi accepterar inte lägenhetsbyggnader där det inte finns några riktlinjer/uttalanden om korttidsuthyrning i byggnadens allmänna möte (ansvarsfullt boende och korttidsuthyrning är en hederssak för oss). 

Varför välja oss?

Gå med i Airbnb/Booking.com Hosting nu och låt oss göra hosting enkelt och lönsamt för dig!

Hjälp oss att bygga upp ett högkvalitativt boendeerbjudande i Meri-Lap och Kuivaniemi/Ii-regionen redan till julen 2024-2025

Fullständigt underhåll

Vi fungerar som din värd med full service. Vi tar hand om städning, nyckelöverlämning och andra underhållsuppgifter så att du kan koncentrera dig på din egen verksamhet.

Hög avkastning på investeringen

Vi är experter på uthyrning av turistboende och vår expertis ligger i att tillhandahålla boende av hög kvalitet, särskilt för internationella kunder. Vår målgrupp är kunder som kräver hög kvalitet / lyx

Optimerad prissättning

Vi stabiliserar och marknadsför din fastighet/lägenhet som ett lyxigt/högklassigt turistmål som kommer att locka turister och maximera din inkomst.

Kundtjänst

Vi erbjuder en snabb jourtjänst för att hjälpa dina kunder med eventuella frågor eller utmaningar som de kan ha. Vi finns här för att se till att dina kunders boendeupplevelse är av hög kvalitet, smidig och trevlig.

Marknadsföring och synlighet

Dra nytta av den stora användarbasen hos Airbnb och Booking.com. Få global synlighet och nå en bred publik av resenärer. År 2024 kommer vi också att lansera webbplatsen www.laplandapartments.com för direktuthyrning.

Passiv inkomst

Njut av passiv inkomst: låt oss ta hand om detaljerna, så kan du njuta av en bekväm inkomst utan krångel.

Varumärkesprofilering

Vi skapar en attraktiv annons för dig, som lyfter fram de bästa egenskaperna hos din lokal och lockar besökare. Vi lägger stor vikt vid ett högkvalitativt servicenätverk.

Prissättning och avgifter

Inget schablonbelopp, provisionsbaserad debitering. Airbnb-avgifter delas på en co-host-basis enligt den överenskomna provisionen och Booking.com- och laplandapartments-provisioner faktureras en gång i månaden. Du kommer att få tydliga rapporter om resultatet för ditt boende.

Minna Miettunen
Fastighetsförvaltare (IAT)
Expert på hållbarhet (ESG, GHG)
Specialist på turistfastigheter 
telefon +358 40 5536248
e-post: info@polarfox.fi

Kontakta oss

Jämför listpriser

Titel Pris Status Typ av Område Syfte Sovrum Badrum