Syötä hiilijalanjälkiraportin esitiedot

Asunnon hiilijalanjälkiraportti on erinomainen myynnin työkalu!

Täytä alla olevat esitiedot ja lähetä se meille painamalla ”lähetä esitiedot” -painiketta. Lähes kaikki tiedot on löydettävissä isännöitsijätodistuksesta. Sähkön ja kaukolämmön  tuotantomuoto löytyy laskusta. Voimme pyytää tiedot isännöitsijältä jos annatte siihen alla olevalla lomakkeella luvan. Käymme läpi esitiedot ja tarvittaessa pyydämme lisätietoja.

Jos tiedot riittävät asunnon hiilijalanjäljen raportin laadintaan, lähetämme raportin viikon sisällä antamaanne sähköpostiin.  Emme ota vastuuta väärien tietojen pohjalta väärin lasketusta hiilijalanjälkiraportista. 

Hiilijalanjälki lasketaan GHG protokollan standardin mukaisesti ja mittarin pohjana on Green Building Council Finlandin käytön hiilijalanjälki. Päästölaskentaohjelmana on Suomen Ympäristökeskuksen Y-hiilari. 

Jos laskentatavassa tai raportissa on mielestänne virhe, pidätämme oikeuden korjata sen kustannuksitta kummallekaan osapuolelle, jos virhe on korjauslaskennan myötä todellinen. Huomionarvoista on, että uusiutuvan energian sähkö- tai kaukolämpösopimuksesta meidän on saatava todisteeksi esimerkiksi kopio laskun osasta, jossa käy ilmi käyttöpaikka, sopimusnumero ja sopimusmalli. 

Vertaa listauksia

Otsikko Hinta Tila Tyyppi Alue Käyttötarkoitus Makuuhuoneet Kylpyhuoneet