CCREM- riskienhallinta-työkalu

CCREM eli Carbon Risk Real Estate Monitor

CCREM eli Carbon Risk Real Estate Monitor on työkalu, joka auttaa kiinteistön omistajia ja sijoittajia arvioimaan kiinteistöjen hiilijalanjälkeä ja ilmastoriskejä. 

 

  1. Riskien tunnistaminen: CCREM auttaa tunnistamaan kiinteistöjen ilmastoon liittyvät riskit, kuten ilmastonmuutoksen vaikutukset, säätapahtumat ja energiankulutus.

  2. Salkunhallinta: Kiinteistösijoittajat voivat käyttää CCREM:iä arvioidakseen sijoitusportfolionsa ilmastoriskejä ja hiilijalanjälkeä. Tämä auttaa hahmottamaan riskejä eri omaisuuserien välillä ja tekemään kestävämpiä sijoituspäätöksiä.

  3. Arvonlisäys: Työkalu voi auttaa kiinteistön omistajia parantamaan kiinteistöjen arvoa ja houkuttelevuutta ottamalla käyttöön kestävämpiä käytäntöjä, kuten energiatehokkuuden parantaminen ja ympäristöystävälliset rakennusratkaisut.

  4. Sääntelyn noudattaminen: CCREM voi auttaa kiinteistön omistajia ja sijoittajia pysymään ajan tasalla ilmastoon liittyvistä säädöksistä ja määräyksistä sekä varmistamaan, että kiinteistöt täyttävät nämä vaatimukset.

CCREM auttaa lisäämään tietoisuutta ilmastoriskeistä, parantamaan kiinteistöjen kestävyyttä ja tukemaan kestävämpiä päätöksiä kiinteistösijoittamisessa.

Vertaa listauksia

Otsikko Hinta Tila Tyyppi Alue Käyttötarkoitus Makuuhuoneet Kylpyhuoneet